Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata - Marta Dymek

4,9 (87)
28,28
wysyłka od 6,99 zł
Kup teraz
Sortuj
Oferty lokalne

Pozostałe oferty

Popularne opinie o Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata - Marta Dymek

Anita
5,00 Polecam
Czar Jadłonomii polega na tym, że potrafi pięknie i ciekawie opowiadać o tak banalnym warzywie, jak seler, czy kapusta, czyniąc je tym samym niebanalnym. Książka o jedzeniu w podróży zaskakuje tym, ż (…) więcej
Napisano użytkowania
Katarzyna
4,00 Polecam
Generalnie dostałam to czego się spodziewałam zamawiając - fajna książka kucharska z ciekawymi przepisami.
Odrobinę irytuje mnie papier na którym książka jest wydana - mam wrażenie, że zdjęcia s (…) więcej
Wady
  • jakość wydania
Napisano użytkowania
Karola-s87
5,00 Polecam
Pięknie wydana książka z cudownymi zdjęciami ale przede wszystkim z bardzo ciekawymi przepisami. Już się nie mogę doczekać pierwszego gotowania. Hako pierwsze wyprobuje ciasto dyniowe z herbatą albo b (…) więcej
Zalety
  • ciekawe przepisy
  • jakość wydania
  • piękne zdjęcia
  • przystępna cena
  • solidne wykonanie
Napisano użytkowania
Emi
5,00 Polecam
Dużo ciekawych przepisów. Na razie wypróbowany jeden - wyszedł ekstra, bardzo oryginalny smak (a główny składnik banalny - fasolka szparagowa). Dodatkowo na plus krótkie historie i opowieści. Do tego (…) więcej
Zalety
  • akcja
  • fabuła
  • jakość wydania
  • piękne zdjęcia
  • przystępna cena
  • przystosowane do polskich realiów
Napisano użytkowania
Anieleczka
5,00 Polecam
Bardzo podoba mi się duży format książki. Prezentuje się o wiele lepiej niż poprzednia część, którą mam mniejszą. Lepiej się przegląda i szuka inspiracji na dużym formacie, tym bardziej że na każdej s (…) więcej
Zalety
  • fabuła
  • jakość wydania
  • piękne zdjęcia
  • przystępna cena
Napisano użytkowania

Opis produktu

Nowa Jadłonomia

Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata. Bulwa selera po chińsku? Węgierski gulasz z papryk i boczniaków? Turecka zupa soczewicowa? Mizeria po koreańsku? To tylko kilka dań na zebranie sił przed wielką, roślinną podróżą! Aby kulinarnie podróżować, nie trzeba kupować egzotycznych produktów. Niepotrzebne są też wymyślne sprzęty ani rekwizyty. Wystarczy udać się na najbliższy bazar...
Zobacz więcej
NAJLEPSZE OFERTY WYBRANE PRZEZ CENEO
Reklama