Odżywka białkowa Biotech ISO Whey Zero 500g

4,8 (50)
43,88
wysyłka od 6,69 zł
Kup teraz
Warianty (15)
Sortuj
Oferty lokalne

Najlepsze oferty wybrane przez Ceneo

Pozostałe oferty

Popularne opinie o Biotech ISO Whey Zero 500g

Użytkownik Ceneo
5,00 Polecam
Smak wanilia 3/5, rozpuszczalność 5/5, sypkość 5/5,
-producent nie dożuca miarki
+idealne na redukcje mało tłuszczów i węgli
Polecam
Napisano użytkowania
Witek
4,00 Polecam
W opakowaniach 500g brakuje miarki. Kupiłem już 4 smaki, Smak karmelowy jest całkiem ok ale odbija się później czymś w rodzaju ryby. Ciasteczkowy nie smakuje najlepiej, pistacja jest ok. Najbardziej p (…) więcej
Zalety
  • bez laktozy
  • jakość
Wady
  • nie każdy smak jest ok
  • w 500 brak miarki
Napisano użytkowania
Tomsia
5,00 Polecam
Dla mnie najlepsze białko jakie testowałam. Do czego bym nie dodała to świetnie się rozpuszcza. Uwielbiam jako dodatek do placków i owsianki, czasami jako deser. Ulubiony smak na razie niezmiennie co (…) więcej
Zalety
  • efektywność
  • jakość
Napisano użytkowania
justi
5,00 Polecam
Bardzo fajny produkt, jednak żałuję, że skusiłam się na smak pierniczkowy...Poprzednio miałam inne smaki i wszystkie były bardzo smaczne, jednak każdy ma inny gust, co podniebienie, to opinia.
O (…) więcej
Zalety
  • efektywność
  • jakość
Napisano użytkowania
Melzia
5,00 Polecam
Najlepsze białko jakie miałam ! Rozpuszczalnosc 10/10 ,smak hazelnut 10/10 moj ulubiony !!! Niska zawartosc cukrow ,wegli to jest mega plus ! 100% izolat kolejny meeega plus !
Pije i z woda i z (…) więcej
Napisano użytkowania

Opis produktu

Składnik bazowy: Native Whey Isolate. Wyjątkowa zawartość białka. Z dodatkiem aminokwasów: glutaminy i BCAA. Szybkie i łatwe wchłanianie. Bez cukru, laktozy* i glutenu. Bez środków konserwujących. Bez aspartamu. *w przypadku suplementów w proszku, oświadczenie dotyczy gotowych do spożycia produktów przygotowanych na bazie wody. Produkcja Native Whey. Wyniki biorą swój początek w składnikach bazowych. Nasz Native Whey Isolate jest produkowany bezpośrednio ze świeżego mleka po pasteryzacji mikro- i ultrafiltracji w niskiej temperaturze, a następnie poddany procesowi pulweryzacji w specjalnie...
Zobacz więcej
Reklama