NATTO SFERMENTOWANA SOJA BIO 100 g

4,6 (6)
12,35
wysyłka od 10,90 zł
Kup teraz
Sortuj
Oferty lokalne
Reklama

Popularne opinie o NATTO SFERMENTOWANA SOJA BIO 100 g

Tom
5,00 Polecam
Produkt wysokiej jakości, świeży. Na pewno zdrowy a czy smaczny to już kwestia gustu. Polecam wszystkim, którym robią się zakrzepy w naczyniach krwionośnych oraz wapń odkłada się nie w kościach i zęba (…) więcej
Napisano użytkowania
Jh
5,00 Polecam
I used to hate this stuff. It smells AWFUL but it's SO GOOD FOR YOU. I got used to the taste and now I eat it everyday. It's the best way to eat soybeans
Napisano użytkowania
Kasia
5,00 Polecam
dla mnie super, lecz kazdy ma inny gust więc proszę się nie sugerować bo produkt w smaku oryginalny, dzieciaki wolały natto w postaci suszonej
Napisano użytkowania
Kasia
5,00 Polecam
Produkt dobrej jakości, nie je sie tego duzo, wiec opakowanie starczylo mi na tydzien.
Napisano użytkowania
Casey
5,00 Polecam
samo zdrowie
Napisano użytkowania

Opis produktu

SFERMENTOWANA SOJA NATTO

Ekologiczna SOJA (NATTO) - NATTO, to pochodząca z organicznej uprawy, niemodyfikowana genetycznie soja, która została poddana naturalnej fermentacji za pomocą bakterii Bacillus Subtilis Natto. Pochodzące z Japonii natto zyskuje coraz większą popularność także w Europie, głównie ze względu na swoje wyjątkowe właściwości odżywcze. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Natto powinno być przechowywane w lodówce, w temperaturze 5-7 °C. Zaleca się spożycie natto w ciągu 2, napóźniej 3 tygodni, ponieważ żywe bakterie powodują ciągłe dojrzewanie produktu, który w efekcie...
Zobacz więcej